BejelentésRicky
Érezd és élvezd

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Ricky, azaz Haddad Henrik 1980. október 3-án született Budapesten és személyiségét tekintve egy igazi mérleg. A dallamos zene szeretetét édesapjától örökölte, aki libanoni. Ricky három éves koráig élt Libanonban szüleivel és két testvérével, Leilaval és Richárddal.


Tizenhét évesen kezdett el énekelni tanulni Kádek Heninél, de a Szulák zenekar vezetője, Kosz Szilveszter és Kovács Péter Kovax is közreműködött korepetítorként hangjának fejlesztésében.


A Picasso Branch után megjelent egy szóló lemeze, amelyről a Majao című dalt másolták maxira, de ez sajnos nem hozta a várt sikereket. Ezek után úgy döntött, hogy még érnie kell, és tovább fejlesztette énektudását, valamint tovább kereste azokat az embereket, akikkel a közös munka gyümölcsöző lehetne.


2004. óta a Földessy Margit Színjáték Drámastúdió tagja, ahol főbb szerepekben láthattuk – Popfesztivál (József), Hair (Hud), valamint Minden lében három kanál(boris),továbbá a Lovakat lelövik ugye?(pedro). A színház egyébként a hobbija is Rickynek, akár a színpadon áll, akár a nézőtérről figyel.


De ha mégsem a rivaldafényben áll, akkor szívesen hallgat zenét – Juanes, Michael Bolton, Marc Antony, Luther Vandross.Michael Buble – és sportol – focizik és táncol, valamint tagja és főszereplője egy profi arab folklór tánccsapatnak, ahol táncpartnere a világ második legjobb hastáncosa.


2006-ra összeállt az új csapata és elkezdett új albumán dolgozni. 2007 februárjában két videoklipet is forgatott, egyet szólóban (Engedj el csendesen), egyet pedig Baby Gabival(Forró tűz). Valamint napvilágot látott egy igazi különlegesség.


Ricky arab származázú,innen az ötlet hogy, egy gyönyörű arab dalt feldolgozott,amely bejárta már az egész orientális világot.A címe Elfújt a szél.A dalban közreműködik egy igazi arab énekes Moha -Ricky jó barátja- aki arabul énekli az egyik versszakot,ezzel megadva a különleges keleti ízt.Nagy sikernek örvend a dal hastáncos körökben is,hisz a videoklipben szereplő hastáncos lány Schafer Kata,aki a világ hastánc versenyen 2. helyezést ért el.Bárhol jár Ricky az országban,mindenütt pozitív visszajelzéseket kap.


2008-től Új formációval lép színpadra,solo gitárral,basszus gitár,konga (percoussion seccion),valamint saxofon kísérettel,feledhetetlen élményt nyújtva ezzel a közönségnek.Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!